Ik vind het altijd zo leuk als mijn klanten mij meenemen in het verrassingsproces naar hun partner!

Voor een bruiloft, een jubileum of een verjaardag. Er zijn zoveel gelegenheden waarvoor klanten een shoot doen om het resultaat cadeau te geven. Zo was er een dame die ging trouwen en met een deel van haar trouwkleding een boudoirshoot kwam doen. Ze liet een mooi album maken van haar favoriete foto’s en gaf dit met de bruiloft cadeau.

 

Neem iets persoonlijks mee

Of die dame die stiekem een shoot deed en elke nachtdienst van haar vriend een foto appte. Het kan weer wat sexy spanning in je relatie brengen!

Veel dames nemen bijvoorbeeld een blouse van hun partner mee. Veel partners vinden het heel aantrekkelijk als een vrouw met sexy lingerie en hun blouse poseert. 

Gun het jezelf

Maar wat ik vooral fijn vindt.. als vrouwen het zichzelf cadeau geven. Zichzelf een dag gunnen om even lekker in de watten te worden gelegd. Eerst een uur in de stoel van een professionele hair- en make-up styliste. Vervolgens 1,5 shooten en daarna lekker napraten tijdens een lunch.

sexy-fotoshoot

Foto: Lenneke 

Producten

Er zijn zoveel mogelijkheden om de foto’s cadeau te geven. Zo kun je je eigen kalender laten maken. Of wat dacht je van een print op foamboard of een ingelijste foto? Een album, groot of klein, samenstellen met de mooiste foto’s. 

Gun jij jezelf of je partner ook zo’n speciale dag? Mail me gerust, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

X