“Ik ga nog lekker even op vakantie voor de shoot, dus dan ben ik mooi bruin!”

 

Dit lijkt inderdaad ideaal. Geen bleek winterhuidje, maar een gezonde glow voor je shoot. Alleen sluiten je lingeriestukken niet allemaal op die bikinilijnen aan. Tenzij je naar een nudistenstrand gaat, dan zijn er helemaal geen lijntjes 😉 

Probeer op vakantie in ieder geval goed te smeren met zonnebrandcrème, blijf zoveel mogelijk in de schaduw en draag eventueel een grote hoed. Een rode, verbrande huid is niet sexy op een foto en gaat bovendien vervellen tegen de tijd dat je thuis komt. En dat is iets wat erg lastig is in de nabewerking. In principe werk ik namelijk alleen een pukkeltje of blauwe plek weg. Je hele huid nabewerken doe ik nooit.

Toch kleurverschil

Je komt terug van vakantie en hebt toch de onvermijdelijke kleurverschillen van bikini of badpak. Je shoot is binnen een paar dagen of weken, dus doe je? Je kan het kleurverschil eventueel iets verzachten met een bruiningslotion. Gebruik dit minimaal 3 dagen voor je boudoirshoot om het goed te laten intrekken. Bovendien geeft het anders af op je kleding en lakens tijdens de shoot.

Andere lingerie

Een van de eenvoudigste manieren om hardnekkige lijntjes te verdoezelen, is door de juiste kleding te kiezen. Heroverweeg je lingerie- of kledingkeuzes voor de fotosessie – als je lijnen op je schouders hebt kun je in plaats van het dragen van spaghettibandjes, beter een leuke teddy met brede bandjes kiezen om het te bedekken. Strakke t-shirts en body’s zijn ook een slimme keuze om lijnen te verbergen!

 

Plan een boudoirshoot in een klooster!

Door samen te werken met een professionele boudoirfotograaf, kun je ervoor zorgen dat je de beste hoeken en poses krijgt waar je lijntjes niet zo zichtbaar zijn. Ik streef ernaar om een ontspannen en stressvrije ervaring te garanderen door al mijn sessies zoveel mogelijk te personaliseren. In het oude klooster in Amersfoort vind je mijn studio met mooie, hoge, oude ramen, een warme houten vloer en een aparte ruimte om je om te kleden.

Wil je eens vrijblijvend bellen? Stuur me een bericht!

sexy-fotoshoot

Vier je liefde

Een boudoirshoot is een mooi en lief verjaardagscadeau en een herinnering aan hoeveel je om je partner geeft. Overweeg om het album in het nachtkastje van je partner te verstoppen of prints door het huis te verspreiden zodat hij/zij ze kan vinden. Zo een spannende verrassing!

Verras hem/haar gewoon omdat het kan

Je hebt eigenlijk helemaal geen reden nodig om een sexy fotoshoot te doen. Misschien wil je gewoon iets onverwachts doen om je partner te laten weten dat je nog steeds superveel van hem of haar houdt. Als hij/zij veel reist, overweeg dan om het album in een koffer te stoppen zodat hij/zij het later kan vinden. Of stuur foto’s van de reis als een voorproefje van waar hij/zij naar uit kan kijken bij thuiskomt.

Of je nu een verjaardag, jubileum of bruiloft viert, of gewoon je liefde op een nieuwe manier wilt laten zien, boudoirfotografie biedt een leuke en sexy manier om de liefde van je leven te verrassen.

Meer weten over boudoirfotografie of een sexy fotoshoot? Lees hier meer.

 

X