Een van mijn favoriete effecten aan boudoirfotografie is de manier waarop vrouwen meer van hun eigen lichaam leren houden, vaak voor de eerste keer. We zijn door de media het grootste deel van ons leven geconfronteerd met horen hoe we moeten afvallen, onvolkomenheden moeten verbergen, rimpels moeten vermijden, enzovoort, totdat we het gevoel hebben dat we er nooit uit zullen zien zoals we zouden moeten. Je zou er moedeloos van worden. ‘Wat is boudoir fotografie voor mij?’; vrouwen helpen hun eigen schoonheid te zien. 

wat is boudoir fotografie

 

Wat is boudoir fotografie? Je bent mooi zoals je bent

Boudoir fotografie is fotografie dat iets radicaals suggereert: je bent mooi zoals je bent. Er is niets mis met afvallen, gezond eten en fit worden. Sterker nog, die dingen zijn geweldig! Maar je moet ze doen zodat je je beter en sterker voelt, niet omdat de reclame en de media je dat vertellen. Bij boudoir fotografie gaat het erom de wereld te laten zien dat hoe je nu bent, je ook perfect bent!

Boudoir is voor iedereen

Het woord boudoir zelf is afgeleid van een Frans woord dat de ‘privésalon van een vrouw’ betekent. Een boudoir fotografie shoot wordt meestal geboekt door vrouwen, maar ook mannen, koppels, trans personen, vriendinnen en moeder met dochters zijn meer dan welkom om zich in een intieme setting te laten fotograferen. Vaak in lingerie, bedekt naakt of volledig naakt. Maar altijd stijlvol, sensueel en met smaak. Boudoir fotografie is dus geen platte pornografische beelden.

 

Vieren

De aanleiding voor boudoir fotografie kan heel wisselend zijn. Zo zijn er dames die hun streefgewicht willen vieren, koppels die hun liefde willen laten vastleggen op beeld na een moeilijke periode of moeders die hun lichaam willen accepteren na 1 of meerdere bevallingen.

Het zijn geen modellen; het zijn normale vrouwen zoals jij en ik in alle soorten en maten. De boudoirfoto’s brengen hun natuurlijke schoonheid naar voren met de juiste belichting en poses.

We hebben allemaal zo onze eigen onzekerheden over ons lichaam en boudoir is een geweldige manier om jezelf eraan te herinneren hoe sterk en capabel je bent. Deze fotoshoots nodigen je uit om je manier van denken te veranderen en liefde en respect te tonen voor het lichaam dat je door het leven heeft gedragen en nog steeds draagt.

 

Laat jezelf zien

We hebben allemaal verschillende manieren om onze persoonlijkheden te laten zien en ons thuis te voelen in ons lijf. Maar als je nog nooit boudoir hebt geprobeerd, zul je misschien verbaasd zijn hoe geweldig het je zal laten voelen. Ik vind het heerlijk om vrouwen te helpen hun eigen schoonheid te zien en zich sexyer te voelen dan ze zich ooit hebben gevoeld! Het geeft je een krachtig gevoel en laat je unieke persoonlijkheid doorschijnen!

Wat de reden voor het boeken van een sessie ook is, boudoir fotografie kan je zelfvertrouwen een boost geven en je helpen jezelf in een geheel nieuw licht te zien. Je verdient het om je geweldig te voelen, je sterk te voelen en van je lichaam te houden!

 

X