De aanleiding voor klanten om een boudoirshoot te doen zijn heel divers! Zo kan het zijn dat je 50 jaar wordt en je dit moment wil vieren met een ode aan je lijf. Zo zijn er ook dames van 60+ die willen laten zien dat ze op hun leeftijd ook mogen zijn met al hun rondingen. Of ze willen aan dat stemmetje in hun achterhoofd bewijzen dat ze het wél waard zijn.

 

Wat jouw aanleiding ook is, het is prettig om dit vooraf te bespreken in het kennismakingsgesprek wat ik altijd plan met jou als klant. Hierdoor kan ik rekening houden met jouw wensen en je doel. Wil je bijvoorbeeld een mooie print in een bepaalde pose cadeau geven aan je partner voor jullie trouwdag? Dan gaan we daar mee aan de slag, geen probleem! Daarvoor vraag ik mijn klanten ook altijd om vooraf wat inspiratiebeelden te sturen. Bijvoorbeeld door het maken van een Pinterestbord of gewoon wat afbeeldingen via Whatsapp delen. Ik heb ideeën genoeg, maar het is voor mij enorm waardevol om te zien wat jou aanspreekt. Welke stijl, welke pose? Zo maken we samen een zo persoonlijk mogelijk geheel.

Anderen inspireren

Er zijn bijvoorbeeld ook vrouwen die met de foto’s andere vrouwen willen inspireren om meer van zichzelf te houden. Dat is toch prachtig! En weet dat je hierin de vrije keuze hebt bij mij. De foto’s op mijn website en social media zijn altijd mét toestemming van de geportretteerde geplaatst. En dan heb je ook nog keuze of je daarin getagd wil worden. Sommigen werken bijvoorbeeld voor de Overheid en willen liever niet herkenbaar in beeld of getagd worden, maar vinden het wel leuk wanneer er foto’s uit hun shoot gedeeld worden. Allemaal prima, het is jouw shoot en jouw keuze!

 

fotoshoot_vrouw

Minimale nabewerking

Ik krijg ook regelmatig te horen dat vrouwen een boudoirshoot bij mij boeken, omdat ze het fijn vonden om te lezen dat mijn foto’s minimaal worden bewerkt. Dat is voor mij wel een principekwestie. Ik ben boudoirfotograaf geworden, omdat ik jou wil laten zien dat je al mooi bent zoals je bent. Als ik daar achteraf aan zou sleutelen, buiten het bewerken van schaduw, licht en kleur wat ik enkel doe, dan vind ik dat oprecht een belediging voor jou als klant. Ik heb mijn werk dan niet goed gedaan is mijn visie. Door middel van poses, lichtval en de kleding is het mijn taak om jou zo flatteus mogelijk in beeld te brengen!

 

Ik ben wel benieuwd wat jouw aanleiding is om een boudoirshoot te plannen. Stuur me gerust een bericht voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

 

 

X