Rock in de branding

rock in de branding powervrouwen netwerk social media abonnement

Vind je het lastig om elke week weer nieuwe social media posts te verzinnen voor je bedrijf?

Ben je klaar met de stockfoto’s die je bij al die andere ondernemers ook langs ziet komen?

Social media posts zijn vaak een van de eerste dingen op het to do lijstje van een ondernemer die geschrapt of vooruitgeschoven worden als het druk wordt. En in deze uitzonderlijke tijden kan ik me heel goed voorstellen dat je wel andere dingen aan je kop hebt om je hoofd boven water te houden. Ontdek daarom het gemak van het ‘Rock in de branding‘ maandabonnement.

Je ontvangt elke maand een nieuwe social media planning, specifiek voor jouw branche, met 30 rechtenvrije foto’s en bijbehorende teksten. Dit kun je aanvullen met jouw eigen unieke content om het persoonlijk te maken. Zo hoef je niet meer na te denken over wat je wanneer moet schrijven en posten. Met het abonnement ontvang je maandelijks weer nieuwe content en weet je gelijk welke social media kanalen geschikt zijn voor jouw branche. Ook daar helpt dit abonnement je namelijk bij! Dit scheelt jou meerdere uren per week die je aan (potentiële) klanten en je diensten kunt besteden om je omzet te vergroten.

Waar bestaat het abonnement uit?

Maandelijkse planning

Gebaseerd op de feestdagen en andere belangrijke dagen per maand, jouw branche én slimme manieren om te connecten, wordt er een maandplanning opgesteld met inspirerende posts. Hiermee kun je jouw volgers aansporen om te reageren, zodat jij het gesprek met ze aan kan gaan en de connectie kunt vergroten. Hiermee bouw je op een eenvoudige manier een mooie band op met mensen die jouw bedrijf gaan waarderen en uiteindelijk de gunfactor geven.

Omdat er sinds 2019 een trend gaande is in het social media landschap, waarbij de likes langzaam uit beeld verdwijnen als graadmeter, zijn reacties en shares des te belangrijker. Met deze ontwikkeling houden wij uiteraard rekening! Waarde en inspiratie bieden aan je volgers zijn voor ons de belangrijkste speerpunten in dit concept.

Tips voor de meest geschikte social media kanalen voor jouw branche

We hebben voor jou gekeken naar de meest geschikte social media kanalen binnen jouw branche. Waar zit jouw publiek en dus de potentiële klanten? Mocht je zelf content willen plaatsen, dan helpen we je met tips hoe je dit aan kunt pakken.

30 rechtenvrije foto's voor jouw branche

Er zijn online enorm veel (gratis) stockfoto sites te vinden. En toch zie je veel dezelfde foto’s bij je branchegenoten langskomen. En af en toe kun je gewoon niet het juiste beeld vinden bij de tekst die je wil plaatsen. Daarom vind je 30 rechtenvrije, unieke foto’s die zijn afgestemd op jouw branche in jouw abonnement.

30 teksten voor de geadviseerde social media kanalen

Welke tone of voice gebruik je op het social media kanaal dat geschikt is voor jouw branche? Facebook heeft namelijk een heel ander publiek van LinkedIn. No worries, in het abonnement vind je unieke teksten, die je eventueel nog kunt aanvullen met jouw bedrijfsinformatie of actualiteiten.

Hulp bij inplanning van de posts

Hoe zorg je ervoor dat je zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan het inplannen van de aangeleverde social media planning? Met de meegeleverde tips kun je snel en eenvoudig alles in één keer klaarzetten, zonder kosten, zodat je hier de rest van de maand geen omkijken meer naar hebt.

Tips om jouw content aan te vullen met specifieke informatie

Hoe maak je een social media post uniek voor jouw bedrijf? Welke specifieke bedrijfsinformatie is waardevol om te delen? Hiervoor ontvang je elke maand nieuwe tips.

Rock in de branding meld je vandaag nog aan powervrouwen netwerk

BESCHIKBARE BRANCHES

  • CROSSFIT
  • DIËTETIEK/VOEDINGSADVIES
  • FITNESS
  • FOTOGRAFIE
  • FYSIOTHERAPIE
  • (KICK)BOKSEN
  • KOFFIEBAR
  • NAGELSTUDIO
  • STRAFRECHTADVOCATUUR
  • VASTGOED

INVESTERING ‘ROCK IN DE BRANDING’ MAANDABONNEMENT

Voor een 1 op 1 op maat gemaakt social media manager pakket betaal je normaal gesproken €299,-.

Het ‘Rock in de branding‘ pakket is al beschikbaar voor €99,- p/mnd, excl btw, in de eerste maand. Bevalt het dan is het abonnement maandelijks opzegbaar en zijn de kosten €175,- p/mnd.

X