et doen van een boudoirshoot is voor de meeste vrouwen een stap uit hun comfortzone. Je letterlijk (deels) blootgeven voor de lens van iemand die je niet kent is nou eenmaal iets wat je niet dagelijks doet. Wat ik in de vele shoots inmiddels heb gemerkt, is dat het voor praktisch iedereen binnen no time reuze meevalt. Én dat bij het zien van de foto’s ze enorm verbaasd zijn dat zij zó op een foto kunnen staan.

Als zij het kan…

Zo stuurde Jennifer mij een bericht en vertelde ze waarom ze de stap tóch had genomen:

Het leek mij een lange tijd leuk om een boudoir shoot te doen, maar voelde me niet comfortabel genoeg om in lingerie voor de camera te staan. Een kennis heeft al voor jouw camera gestaan en dat triggerde mij om je in ieder geval een berichtje te sturen!

Ze vertelde dat ze vooral te veel kijkt en focust naar haar flaws en ze was heel erg bang dat ze te kritisch op haar foto’s zou worden en alleen naar de flaws zou kijken. Ze was bang dat ze spijt zou krijgen.

sexy-fotoshoot

u je  die bijnatuurlijkFoto: Jennifer

Let’s do it!

Ze heeft de stap genomen vanwege mijn brede stijl gaf ze aan.

Ik zie aan je posts dat het echt op de persoon is afgestemd. Of het nu kinky is of lieflijk. Het is allemaal goed!

Ze was vooraf een beetje gespannen maar ready to go! Ze wilde dit heel graag, dus haar enthousiasme heeft haar schaamte heel erg opzij geduwd vertelde Jennifer. Tijdens de shoot hielp ik haar met poseer ideeën en natuurlijk alle instructies die bij elke pose horen. Zo hoef je tijdens de shoot lekker niet na te denken en kun je je lekker door mij laten leiden door de gehele shoot! Ze kreeg zelfs de confidence om topless te gaan, hallo!!

Na de shoot

Ik vraag nadat mijn klanten hun bewerkte foto’s hebben ontvangen altijd hoe ze zich na de shoot voelden en wat ze het meeste verraste aan het zien van hun foto’s. Dit is wat Jennifer mij vertelde:

Ik voelde me super comfortabel en had een lading zelfliefde na de shoot erbij! Ik keek NIET naar m’n flaws! Ik was daar heel erg bang voor, maar heb daar 0 momenten naar gekeken. Thanks hiervoor!!!

Wil je vrijblijvend kennismaken en de mogelijkheden bespreken? Plan gerust een belafspraak in!

 

X