Na jaren in het secretariële vakgebied en office management in loondienst te hebben gewerkt, ben ik in september 2016 mijn bedrijf gestart. Al vanaf de eerste week wist mijn netwerk mij te vinden en tot op de dag van vandaag heb ik niet hoeven acquireren, enkel de ondernemers waar ik graag mee wilde werken. Ondernemers wisten mij te vinden door mijn online zichtbaarheid.

En daar heb ik inmiddels mijn expertise van gemaakt. Zonder harde sales en door gewoon jezelf te zijn, kun je klanten aantrekken die bij jou passen. Samen met ondernemers neem ik de tijd om een analyse te maken van hun online zichtbaarheid, waarna ik een op maat gemaakt advies én werkboek meegeef. Praktisch en persoonlijk zijn de sleutelwoorden in dit stuk.

Op mijn Instagram deel ik dagelijks de nieuwste features op het gebied van social media. En wil je meer weten over content creatie of alle ins & outs van Instagram? Dan kun je terecht bij een van deze online workshops. Lekker in je eigen tijd, online, waar jij maar wil.

Maar ook het uitbesteden van jouw social media planning of content creatie is een van de mogelijkheden. Alles om jouw online zichtbaarheid naar een hoger level te tillen!

Aanbevelingen

Suzanne van Schaik, businesscoach

Yvonne is organisatorisch sterk, kan goed overzicht bewaren, heeft oog voor detail, is betrouwbaar, duidelijk en heel fijn om mee samen te werken!

Herold Dat, Team changing academy en DatvoorU

Yvonne heb ik leren kennen tijdens het landelijk project voor de Nationale Politie, waarbij 60000 politiemensen een meerdaagse training Mentale Kracht aangeboden kregen. Voor 1 van de opdrachtnemers in dit project was zij belast met het coördineren van de inzet van ongeveer 50 trainers, het oplossen van knelpunten en het op peil houden van de kennis en vaardigheden van de trainers. Ik heb haar leren kennen als zorgvuldig, enthousiast en betrouwbaar. Daarnaast is Yvonne een echt mensen mens die persoonlijk contact en oprechte aandacht geven belangrijk vindt.

Ilona Annema, businesscoach

Ik heb Yvonne leren kennen bij haar eerste powervrouwennetwerk event. Wat een powervrouw is zij zelf! Ze weet wat ze wil en gaat ervoor. En ook als dingen niet werken of niet goed meer voelen dan durft ze dit los te laten. Haar kracht is vooral netwerken. Ze maakt ontzettend makkelijk contact en legt verbinding tussen de mensen die ze kent. Super waardevol.

Francien van Eersel, TR-IBU Native branding

Met Yvonne werken is een beetje magisch. Hoe ze het doet, doet ze het. Maar in no-time heeft ze jou en je merk in de smiezen, en vertaalt ze dat geruisloos in goede content. Altijd kritisch, vooruitdenkend, niet te beroerd om iets uit te zoeken en aan te pakken. Een tof mens ook nog eens! Een ondernemer die werkt vanuit haar hart. Heerlijk!

Johanna Oosterbaan, website expert

Yvonne leerde ik in 2017 kennen toen ze me vroeg of ik trainer wilde zijn bij een van haar evenementen. Toen mijn bedrijf groeide en ondersteuning hard nodig was, besloot ik Yvonne in te schakelen als VA. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Yvonne werkt snel, heeft veel online kennis en denkt goed met me mee. Omdat ze zich nu steeds meer richt op social media, vroeg ik haar laatst om een workshop hierover te geven op een van de livedagen van mijn Gouden Website programma. Deze workshop werd heel goed ontvangen door de deelnemers. Ze schakelde moeiteloos tussen de verschillende branches en kennisniveaus van de deelnemers en had voor iedereen een pasklaar en praktisch advies. Ik ben blij dat ik samen mag werken met Yvonne en beveel haar zeker aan!

Lara Peters, Milieucentraal

Yvonne was een grenzeloos enthousiaste vrijwilliger voor Fairtrade Gemeente. Met haar professionele houding en tomeloze inzet wist zij veel voor elkaar te krijgen bij ondernemers, organisatie, de lokale overheid en andere teamleden. En als landelijk Fairtrade Gemeente team hadden we aan haar als voorzitter een prettig aanspreekpunt met wie we goed konden communiceren.

Monique van Thuijl, Crossfit V12

Deze dame weet van aanpakken. Dit doet ze vanuit haar hart en gevoel. Een vrouw met passie voor haar vak.

Carola Rothuizen, Fem coaching

Yvonne heeft mij ondersteund met het opzetten van social media voor mijn bedrijf Fem coaching&training. Ze heeft me in korte tijd op heldere, prettige en toegankelijke wijze laten zien wat de mogelijkheden zijn, zonder dat ik door de bomen het bos niet meer kon zien. Knap!

Karen Verholt, APCG

Yvonne heeft een positieve en enthousiasmerende houding; ze weet abstracte ideeën creatief te vertalen naar praktische producten!

X