“Ik wilde een shoot doen voor mijn partner, maar het is net uit, dus mijn hoofd staat er totaal niet naar.”

Dit bericht kreeg ik onlangs van een dame die een shoot had gepland enkele dagen later. Logisch dat je niet met rood betraande ogen een boudoirshoot in wil stappen. 

Dit is echter ook een mooi moment om je te realiseren dat je dit soort stappen met name voor jezelf zet. Om aan jezelf te laten zien hoe mooi je bent. Dat een eventuele partner daar van mee kan genieten is alleen maar bonus.

Maar JIJ verdient het om even een moment voor jezelf te pakken. In het middelpunt te staan, door je nog mooier te laten maken in de visagie. Je haar optimaal in model te laten brengen. Terwijl je je zenuwen wat laat zakken.

Zoals de vele dames die je voor gingen kunnen beamen:

 

“Na het zien van de foto’s realiseer ik me hoe mooi ik ben.”
– Mariska

 

Hoe ik als vrouw uitkom op foto’s, heel gaaf om mezelf een keer ‘vanaf de andere kant’ te zien en mezelf wel mooi, vrouwelijk en sexy te vinden!”

– Myrthe

“Op de foto’s zag m’n lichaam er echt mooi uit, heel bizar om je lijf te zien door de ogen van een ander.”
– Romy

Een boudoirshoot is echt een boost voor je zelfvertrouwen en brengt heel wat teweeg in de weken er na. Velen realiseren zich dat ze eigenlijk een vertekend beeld van hun lichaam hebben. Het is meer dan ‘gewoon een paar sexy foto’s’ van jezelf laten maken. Je leert op een andere manier naar jezelf te kijken. Alsof je door de ogen van een ander kijkt.

 

Zou jij dit ook willen proberen? Laten we eens bellen!

fotoshoot_vrouw
X