Afgelopen oktober organiseerde ik een boudoirshoot met Halloween thema. En wat is er nou leuker dan met een groep meiden tegelijk zo’n shoot doen?

Ondanks dat niet iedereen elkaar kende, gebeurde er iets magisch! Iedereen stelde zich volledig open en kwetsbaar op. Er was geen enkele schaamte en vooral heel erg veel support en lol. Want man wat hebben we veel gelachen deze dag!

Empowering

Aan het einde van de shootdag mochten de meiden mij een outfit aanwijzen en liet ik mij schminken door de Schminkzusters die ik had ingezet deze middag. En daar is deze geweldige foto uitgekomen!

En dat kan natuurlijk ook met de vrijgezellendag die je voor je vriendin, zus, dochter of tante organiseert. Want als er iets gezellig en tegelijkertijd empowering is, dan is dat een boudoirshoot!

sensuele-fotoshoot

Naast leuke groepsfoto’s, maak ik ook individuele shots én foto’s in duo’s van jullie. Ik begeleid jullie volledig qua poseren, dus daar hoef je die dag niet over na te denken. Ook geef ik vooraf tips over kleding die je zelf mee kan nemen én hang ik een heleboel lingerie en andere kleding met accessoires voor jullie klaar. Een volwassen verkleedpartijtje met een sexy randje!

Surround yourself with people who add value to your life.

Who challenge you to be greater than you were yesterday.

Who sprinkle magic into your existence.

Just like you do to theirs.

Life isn’t meant to be alone, find your tribe and journey freely and loyally together ❣

Ben jij een vrijgezellendag aan het organiseren en wil je weten of dit in de Powervrouwen studio kan? Stuur me een mail, dan bellen we binnenkort eens om jouw ideeën door te spreken!

X