“Als ik 5 kilo ben afgevallen, dan boek ik een shoot bij jou!”
“Wanneer het hier qua werk wat rustiger is kom ik bij je langs!”

Wanneer is het ideale moment om een boudoir shoot te boeken?

Ik kan je alvast verklappen, dat moment komt er niet! Life happens… Dat is net als stoppen met roken. Volgende week stop ik, want er is nu nog te veel stress op mijn werk. Geloof me, er gaan gewoon weer nieuwe stressvolle situaties komen en dat is juist een mooie manier om er mee om te leren gaan..

Je dromen on hold zetten?

Er komen altijd dingen op je pad die je niet verwacht. Moet je daarom je dromen on hold zetten? De klanten die je voor gingen in zulke situaties inspireren mij altijd. Zo was er onlangs een dame die net haar moeder was verloren. De shoot had ze al gepland, maar ze liet hem staan en deed het fantastisch! Ze had zelfs twee fotografen voor haar neus, terwijl het haar allereerste boudoir ervaring was en ze hartstikke nerveus was.

sexy-fotoshoot

Zelfliefde

Juist even voor jezelf kiezen in zulke situaties kan de beste afleiding zijn. En een reminder dat zelfliefde belangrijk is om overeind te blijven staan in alle hectiek in de huidige wereld.

Extra motivatie

Wat ik daarentegen wel een mooie manier is om een shoot te plannen, is wanneer je een traject volgt bij een (fitness)coach. Plan hier direct achteraan een boudoir shoot. Dat kan enorm motiveren om je uiterste best te doen in dat traject. Je gaat je resultaten tenslotte vast laten leggen.

Dit wordt dan ook regelmatig gedaan. Op 1 januari kreeg ik zelfs een bericht van een klant die al eerder voor mijn lens had gestaan op een moment dat ze eigenlijk helemaal niet lekker in haar vel zat. Ze wil in 2022 weer meer gaan sporten en meer voor zichzelf kiezen. Daarom had ze mij in haar doelen voor het nieuwe jaar opgenomen en voegde ze gelijk de daad bij het woord en plande maar liefst 3 shoots in voor 2022. Over een stok achter de deur gesproken!

Weet dus dat het ideale moment niet gaat komen. Jij bent in control en als je je realiseert dat er altijd pieken en dalen in je leven zullen zijn, maar dat zelfliefde dé remedie is om overeind te blijven, dan weet je wat je te doen staat! Zie ik je snel in de studio?

Meer weten over boudoirfotografie? Lees hier meer.

 

X