Workshop Online Zichtbaarheid

Durf jezelf te laten zien

Hoe zorg je ervoor dat jouw netwerk voor jou werkt? Zodat jij geen (koude) acquisitie hoeft te doen? En wat is de beste manier om klanten aan te trekken die écht bij jou passen?

Toen ik, Yvonne Renckens, 3 jaar geleden startte als ondernemer heb ik vanaf de eerste week aanvragen ontvangen van mensen uit mijn netwerk en mensen die de mensen in mijn netwerk kenden. De enige keer dat ik acquisitie heb gedaan, was omdat ik een klant op mijn wishlist had staan en er op dat ogenblik zich een perfecte kans aandiende. En die ging akkoord met mijn aanbod.

Ik krijg regelmatig vragen van (startende) ondernemers hoe ik dit nou doe. Wat is mijn ‘geheim’, mijn ‘gouden formule’. Ik kan je alvast verklappen, het is geen dertien in een dozijn stappenplan. Iedere ondernemer is uniek en heeft daarom ook haar eigen specialiteiten. En daarop gaan we inzetten!

Wat is de meerwaarde van deze 1 op 1 workshop?

Ik organiseer daarom de workshop ‘Online zichtbaarheid‘ om mijn verhaal en werkwijze met jou te delen. Deze workshop is 1 op 1, geheel ingestoken op jouw business. We kijken samen naar de mogelijkheden die bij jou als ondernemer passen, zodat jij er direct mee aan de slag kan gaan.

Ik geef antwoord op vragen zoals:

  • Hoe blijf ik top of mind, zonder verkooppraatjes?
  • Hoe plan ik mijn content in?
  • Geef ik gratis mijn kennis weg of juist niet?
  • Is het van belang om duizenden volgers te hebben?
  • Heb je inspiratie voor toekomstige content?
  • Richt ik me op de mensen die ik nog moet overtuigen of juist niet?
  • Welke social media kanalen zijn geschikt voor mijn bedrijf?
TESTIMONIALS

INGE

“Super bedankt voor de ontzettend leuke workshop. Ik heb er weer zoveel nieuwe energie door gekregen. Je doet het hartstikke leuk. Ik heb veel stof tot nadenken gekregen hoe ik me wil profileren. Ik vond de workshop inspirerend, motiverend, met veel praktische tips en veel praktijk voorbeelden. Je hebt oprechte interesse en de workshop was goed voorbereid. En ik heb goede tips (mee)gekregen waar ik mee verder kan. Je kunt je cursisten net dat zetje/die aanmoediging geven die startende ondernemers hard nodig hebben.”

SIMONE van BALANZA

“Ik vond de workshop fijn in de algemene basis, goed toepast op mijn behoeften, doordacht in de tips en aanwijzingen die ik persoonlijk mocht ontvangen en veelal op mijn niveau goed vertaald. De handout met algemene tips, know hows en aandachtspunten, bevatte daarnaast ook een op maat gemaakt deel voor Balanza met toffe voorbeelden!”

MERIJNTJE van CONFIDENCE BY COLOR

“Je bent zo heerlijk eerlijk en dat helpt om een spiegel voor gehouden te krijgen die kan werken. Er waren nieuwe onderdelen voor mij die ik kan toepassen in mijn online zichtbaarheid. Het was bovendien bijzonder fijn om samen met 2 mensen deel te nemen die ik inmiddels vrij goed ken, dan versterkt dat niet alleen mijn bedrijven maar ook die van hen. Dat geeft een voldaan gevoel: Niet alleen mezelf helpen maar ook een ander. Wat mij het meeste is bijgebleven is dat je echt op ieders persoonlijke verhaal bent ingesprongen. Hoe belangrijk het is om de echte verbinding te maken ook op momenten die ik zelf nog niet had bedacht!”

ESTHER van BAREFOOT & MORE

“Leerzaam en een trigger om nog meer te leren en beter om te gaan met social media. En het meer voor het bedrijf te laten werken. Wat mij het meeste is bijgebleven uit de workshop is de goede opzet en balans tussen de algemene en persoonlijke benadering vanuit Yvonne en de super fijne handout.”

MARJOLEIN

“De workshop was super voorbereid en bevatte praktische tips en een heldere toelichting. Naast het werkboek, waar je direct mee aan de slag kunt, zijn de extra tips en kennis van Yvonne mij het meeste bijgebleven.”

BRITT

“De workshop was praktisch, realistisch en ik kreeg veel informatie. Er was alle aandacht, fijn informeel ook. Super leerzaam! Ik vond het fijn om te horen dat ik het ten eerste al goed doe. En ten tweede, dat ik gewoon mezelf kan blijven zonder verkooppraatje.”

MET MARJANKA

“Ik vond de workshop nuttig en interessant. Yvonne beschikt over veel kennis en weet waar ze het over heeft. Ik weet nu wat ik moet doen, dus nu is het aan mij.”

Wanneer: Datum in overleg

Duur: 1,5 uur

Waar: Eusebiusbuitensingel 8 te Arnhem (of op locatie bij jou)

Kosten: €249,- (excl btw en reiskosten)

X