Om een boudoirshoot in te plannen, start ik altijd met een persoonlijk telefonisch gesprek. Ik vind het belangrijk om van jou te horen wat je beweegredenen zijn om een boudoirshoot te plannen. Doe je dit omdat je na een periode van veel sporten en op je voeding letten, je figuur wil laten vastleggen? Is het omdat je je vrouwelijkheid wil (her)ontdekken? Wat jou reden ook is, ik zorg dat de shoot zo persoonlijk mogelijk wordt afgestemd. We prikken een dag en tijd die jou uitkomt en dan begint de voorpret!

Hulp bij je voorbereiding

Vervolgens start er een reeks aan voorbereidende mails. 95% van de vrouwen die ik voor mijn lens heb, zijn onervaren in dit soort shoots. Daarom help ik je bijvoorbeeld met tips en korting voor de lingerie en kleding die je mee kan nemen. Maar ook laat ik je zien welke gradaties er zijn binnen boudoir, van gekleed tot helemaal naakt. En jij mag daar je voorkeur in aangeven. Mocht je tijdens de shoot toch een stapje verder willen gaan, dan is daar alle ruimte voor natuurlijk.

Sexy gaat niet over blote huid, het gaat om houding en zelfvertrouwen.

fotoshoot_vrouw

Zenuwen kalmeren

Wanneer de dag van de shoot is gekomen, haal ik je beneden in het klooster op en lopen we samen naar de studio. Daar drinken we wat om je zenuwen te kalmeren (en geloof me iedereen is nerveus) en gaan we de kleding die je mee hebt uitstallen op bed. Ik help je met de volgorde en keuze van de kleding tijdens de shoot. Ik neem de regie voor je uit handen.

Net als het poseren. Ik ga je alles voordoen, help je ontspannen en vertel je exact van je gezicht tot je tenen hoe je moet staan, zitten of liggen. We kijken zowel naar jouw moodboard, die je vooraf hebt gemaakt, als naar de ideeën die ik bij jou vind passen. Zo maken we de shoot en ervaring zo persoonlijk mogelijk.

Me time

Na de shoot kleed je je rustig om, pak je je spullen in en vertel ik je exact wat je in de komende weken nog kan verwachten. Je ben op zo’n dag al gauw 2 uur bezig van binnenkomst tot het moment dat je de studio weer verlaat. Veel dames plakken er nog een ontspannen dagje aan vast. Wat waardevolle me-time, waar je vaak niet de tijd voor neemt. Nog even nagenieten van de waardevolle ervaring die je zojuist hebt gehad!

 

Lijkt het je ook interessant om eens samen te kijken wat een boudoirshoot voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op!

X