Weet je niet zeker wat je de liefde van je leven moet geven voor een verjaardag of jullie bruiloft? Een album met foto’s van een sexy fotoshoot kan een verrassend en ontroerend cadeau zijn voor je partner. Ongeacht de gelegenheid, kan het een uitdaging zijn om uit te zoeken hoe je de boudoir foto’s presenteert.

Om je te helpen heb ik een lijst met leuke manieren om je cadeau aan die ene speciale persoon te geven.

Maak een sexy slideshow van de foto’s van de sexy fotoshoot

Gebruik je boudoirfoto’s om een ​​slideshow te maken en laat de beelden afspelen als je partner thuiskomt. Of zet de slideshow op de computer of tablet van je partner. Als je daarvoor kiest, zorg er dan voor dat het geen werkcomputer is en dat niemand anders toegang heeft tot het apparaat. Zo vermijdt je potentieel gênante situaties in de toekomst.

Houd een speurtocht

Dit is een geweldige verrassing voor Valentijnsdag. Laat je foto’s afdrukken, schrijf er berichten op en verberg ze in huis zodat je partner ze kan vinden. Het einde van je speurtocht kan de slaapkamer zijn, waar je wacht met het volledige boudoir-album en misschien het dragen van lingerie die op de afbeeldingen te zien was.

sexy-fotoshoot

Vier je liefde

Een boudoirshoot is een mooi en lief verjaardagscadeau en een herinnering aan hoeveel je om je partner geeft. Overweeg om het album in het nachtkastje van je partner te verstoppen of prints door het huis te verspreiden zodat hij/zij ze kan vinden. Zo een spannende verrassing!

Verras hem/haar gewoon omdat het kan

Je hebt eigenlijk helemaal geen reden nodig om een sexy fotoshoot te doen. Misschien wil je gewoon iets onverwachts doen om je partner te laten weten dat je nog steeds superveel van hem of haar houdt. Als hij/zij veel reist, overweeg dan om het album in een koffer te stoppen zodat hij/zij het later kan vinden. Of stuur foto’s van de reis als een voorproefje van waar hij/zij naar uit kan kijken bij thuiskomt.

Of je nu een verjaardag, jubileum of bruiloft viert, of gewoon je liefde op een nieuwe manier wilt laten zien, boudoirfotografie biedt een leuke en sexy manier om de liefde van je leven te verrassen.

Meer weten over boudoirfotografie of een sexy fotoshoot? Lees hier meer.

 

X