Boudoir fotostudio Amersfoort

Het Eemklooster is dé plek waar de Powervrouwen boudoir fotostudio Amersfoort zich heeft gevestigd, per juli 2021. Na 9 maanden als boudoir fotograaf aan de slag te zijn geweest in mooie hotels, werd het tijd voor een eigen plek.

Het klooster is gebouwd in 1932, inmiddels een rijksmonument, en bestond uit een driedeling: een meisjesinternaat, het Lyceum “Onze Lieve Vrouw ter Eem” en de kweekschool “Sint-Agnes”. In totaal bood het Eemklooster een verblijfplaats voor ongeveer 500 zusters en meisjes.

Een prachtige plek dus om vrouwen door middel van boudoir fotografie zichzelf van hun mooiste kant te laten zien.

amersfoort fotostudio boudoir bed lichte
fotostudio amersfoort spiegel-bed
boudoir-fotostudio-amersfoort-spiegel

Foto credits Aimee

Boudoir fotostudio Amersfoort te huur

De boudoir fotostudio Amersfoort is ook te huur voor andere fotografen! Een stijlvolle ruimte waar je als daglicht fotograaf van de gehele setting gebruik mag maken. Je vindt hier onder andere een bed, een oud dressoir en stoelen in diverse stijlen, prachtige oude ramen met uitzicht op de bosrijke omgeving en een witte wand. Er is bovendien een aangrenzende kleedruimte, koffie en thee tot je beschikking.

Tarieven huur fotostudio

De fotostudio is per dagdeel te huur vanaf €200,-.
Ik werk met een borg van €200,-  per keer.

Deze dient vooraf te worden betaald. Na afloop van je boeking verreken ik de huursom met de betaalde borg en een eventueel restant ontvang je binnen 2 werkdagen terug. Wanneer de huurprijs hoger is dan de borg, dan stuur ik je een factuur voor het resterende bedrag.

Mocht je fotoshoot onverhoopt uitlopen door omstandigheden, dan kun je 30 minuten gewoon kosteloos door fotograferen. Wordt het later, dan zal er per uur €50,- worden gefactureerd.

Er zijn momenteel (nog) geen studiolampen aanwezig, maar je bent uiteraard vrij om je eigen lampen mee te nemen.

De boudoir fotostudio Amersfoort is 7 dagen per week te huur. Doormiddel van het contactformulier hieronder kun je aangeven wanneer en hoelang je de studio zou willen huren.

Binnen 24 uur zal er contact met je worden opgenomen over je boeking.

Volg het Instagram account voor de laatste ontwikkelingen in de boudoir fotostudio in Amersfoort: @powervrouwenstudio

  fotoshoot boudoir fotostudio amersfoort
  amersfoort sexy boudoir shoot
  fotoshoot boudoir
  shoot sexy
  make-up shoot fotostudio amersfoort boudoir
  amersfoort fotostudio boudoir

  Contact

  Get In Touch

  X