Boudoir is echt voor alle leeftijden. Zo komen er dames van begin twintig tot halverwege de zestig. En weet je wat het grote voordeel is als je al iets ouder bent? De onzekerheid die je voelde toen je twintiger was, is grotendeels weg. Je staat met meer ervaring in het leven en weet dat die putjes en striae het helemaal niet waard zijn om je druk over te maken. Er is meer acceptatie en rust.

Je lijf is waardevol

Een van de dames in mijn klantenbestand, die ouder was dan vijftig, benaderde mij omdat haar dochter achttien werd. Ze wilde haar een gezamenlijke boudoirshoot cadeau geven, omdat ze als geen ander wist hoe waardevol je lijf is en hoe zuinig en trots je daar op moet zijn. Ze had jaren daarvoor borstkanker gehad, gestreden én overleefd!

sensuele-fotoshoot

Toon jezelf een beetje meer liefde

We planden een hele gezellige middag met een hair- & make-upstyliste erbij. Dus wanneer de een werd gepamperd, ging we alvast wat individuele foto’s van de ander maken. Daarna maakten we er een fijne moeder/dochter shoot van. Boudoir is vaak een kwestie van storytelling. Hierbij hadden we bijvoorbeeld een scène neergezet waarbij de moeder haar dochter hielp met het klaarmaken voor een avondje uit. Haren in model brengen. Een bh bandje goed doen.

Voel een gevoel van empowerment tijdens een sensuele fotoshoot

Te vaak krijgen vrouwen (en vooral vrouwen boven de 50) te horen dat ze zich moeten schamen voor hun lichaam. Maar je lichaam heeft al zoveel meegemaakt, en dat is iets om te vieren! Je hoeft het niet te verbergen. Wees trots op wat je hebt! Geef je lichaam een beetje liefde voor alles wat het voor je doet.

Ongeacht je leeftijd of waar je ook bent in je leven, je verdient het om van je schoonheid te houden en deze te vieren. Een sensuele fotoshoot kan je daarbij helpen en je in staat stellen jezelf te zien als de prachtige en ongelooflijke vrouw die je werkelijk bent.

X