Het idee van een boudoirsessie kan intimiderend zijn. Misschien ben je geïntrigeerd maar bang hoe je er op beeld uit zal zien, bang dat je niet slank genoeg, jong genoeg of sexy genoeg bent. Misschien ben je bang dat een camera die op je bijna naakte lichaam is gefocust, alleen de delen van jezelf zal belichten waar je onzeker over bent

Het kan moeilijk zijn om een ​​goed gevoel over jezelf en je lichaam te hebben als de media je constant vertellen dat je moet afvallen, een lekker zomers kleurtje moet hebben, enz. Maar je bent mooi zoals je bent en een boudoirsessie is een geweldige manier om dat te bewijzen voor jezelf. Hier zijn drie redenen waarom vrouwen met een grotere maat boudoir een kans zouden moeten geven.

 

Verander de manier waarop je jezelf ziet

Bij boudoir gaat het erom jezelf vanuit een nieuw perspectief te zien en je natuurlijke schoonheid te herkennen die er altijd is geweest. Misschien heb je het altijd vermeden om op foto’s te staan, omdat sommige delen van je lichaam er anders uitzagen. Maar een ervaren fotograaf kan je schoonheid benadrukken en ervoor zorgen dat je jezelf in een heel nieuw licht ziet.

 

Hou van je lichaam

Wanneer je werkt met een professionele fotograaf die je vertrouwt, zul je versteld staan ​​hoe goed je eruitziet. Zij zal weten hoe ze je perfect moet belichten en je in de meest flatterende poses kunnen plaatsen. Een boudoirsessie stelt je in staat om die delen van je lichaam waar je van houdt te benadrukken – en misschien zelfs nieuwe waardering te ontdekken voor delen van je lichaam waar je je altijd onzeker over hebt gevoeld.

 

Geef jezelf kracht en bewijs wat je waard bent

Je hoeft niet super slank te zijn om boudoir te doen, en je hoeft geen model te zijn om er absoluut schitterend uit te zien. Je bent prachtig zoals je bent en verdient liefde en respect, inclusief liefde van jezelf. Boudoir kan zo’n bevrijdende en stimulerende ervaring zijn en je helpen om jezelf echt te omarmen zoals je bent.

 

Als je geïnteresseerd bent in het doen van een boudoirshoot, laat je onzekerheden je dan niet tegenhouden. Zoek een fotograaf die je kunt vertrouwen en die er alles aan zal doen om jou te helpen schoonheid in elke foto te zien.

X