Elke vrouw wil zich mooi en sexy voelen. Een professionele boudoir fotoshoot kan je dat gevoel geven, je zelfvertrouwen een boost geven en je een halve dag lang een model laten voelen. Bekijk deze 10 manieren waarop je de perfecte boudoirfoto’s kunt plannen om jouw mooiste kant te laten zien.

 

Vind de juiste fotograaf

Meer dan bij elk ander type fotosessie vereist een boudoirshoot dat je een fotograaf kiest die je kunt vertrouwen. Als je je niet op je gemak voelt bij de persoon die jouw foto’s maakt, zullen je afbeeldingen dit laten zien. Je wilt er niet stijf en ongemakkelijk uitzien, dus kies een fotograaf die je kan helpen ontspannen en je net zo mooi kunt voelen als je bent.

 

Koop iets nieuws

Wat is een betere manier om je sexy te voelen dan je in nieuwe lingerie te kleden? Bekijk je favoriete boetiek voor een paar sexy stukken of ga voor persoonlijk advies naar De Lingerieboetiek in Arnhem. En als je een boudoirshoot bij het Powervrouwen netwerk boekt, krijg je een cadeaubon van De Lingerieboetiek om lingerie voor jouw shoot te kopen.

 

Speel wat sfeermuziek

Muziek tijdens je boudoirshoot zorgt ervoor dat je je comfortabeler en zelfverzekerder voelt. Neem de tijd om een ​​afspeellijst met jouw favoriete nummers te maken – nummers die je een sterk, sexy en krachtig gevoel geven. Deel ze met je fotograaf voor de shoot! Dat kan variëren van R&B tot dance.

 

Verander je uiterlijk

Een boudoirshoot is een goed moment om iets nieuws te proberen: een gedurfde make-up look of een wild kapsel. Er is niet één definitie van sexy, dus voel je vrij om dingen uit te proberen en je persoonlijke schoonheid te omarmen. Wanneer je een shoot boekt bij het Powervrouwen netwerk, heb je de keuze om vooraf een van onze Hair & make-up stylistes in te zetten. Zo kun je alvast lekker ontspannen en maakt Kim of Lauren je klaar voor de shoot.

 

Oefen met poseren

Het kan een beetje raar voelen, maar wees niet bang om enkele poses uit te proberen voordat je je shoot hebt. Kijk op in de highlights van @powervrouwenportraits waar je enkele poseer tips vindt. Probeer uw rug te buigen en naar voren te leunen. En laat vooral een beetje aan de verbeelding over.

 

Omarm de zenuwen

Het is volkomen normaal en oké om zenuwachtig te zijn. Nerveus voelen betekent dat je buiten je comfortzone bent, wat geweldig is! En maak je geen zorgen over wat de fotograaf ziet als ze naar je kijkt ; het is haar taak om je er prachtig uit te laten zien. Zij wil het beste van jou vastleggen, en dat is precies wat ze ziet.

 

Maak je zich geen zorgen over je gewicht

Je hoeft niet die paar kilo af te vallen om een ​​boudoirshoot te boeken. Kom naar je shoot zoals je bent en laat de fotograaf – en je kledingkast – je er fantastisch uit laten zien. Jouw fotograaf kan je tips geven over hoe je zich voor jouw lichaamstype kunt kleden en zal je op een manier poseren die jouw schoonheid benadrukt.

 

Sta open voor ideeën

Een boudoirshoot vereist dat je dingen doet die je normaal niet doet en houdingen aan die je misschien nog nooit hebt overwogen. Vertrouw op de ervaring van je fotograaf en sta open voor alle ideeën die ze heeft voor je shoot. Het is tenslotte haar taak om je een geweldig gevoel te geven.

 

Drink veel water en vermijd te veel eten

Als je er op je best uit wilt zien en je op je gemak wilt voelen, is het belangrijk om gehydrateerd te blijven en geen eten of drinken te eten waardoor je een opgeblazen gevoel krijgt. Je wilt ook geen grote maaltijd eten voor je boudoirshoot. Als je je te vol voelt, voel je je niet sexy.

 

Geniet!

Veel plezier met je boudoirsessie. Ontspan en laat je fotograaf je helpen om te pronken met je sexy, prachtige zelf!

X